LiveZilla Live Help

Sociale Media

Gesponserde Links

PC hulp op afstand Afdrukken E-mailadres
Geschreven door jantalens   
vrijdag 19 april 2013 02:46

 

      Computer_Helpdesk_XP

 
  

PChulp op afstand

Dagelijks komen wij beroepsmatig in contact met particulieren en bedrijven die computerproblemen ondervinden. Aangezien wij als geen ander begrijpen dat een defecte computer altijd ongelegen komt en snel gerepareerd moet worden proberen wij dit voor onze klanten op een zo kort mogelijke termijn te realiseren. Om dit waar te kunnen maken gebruiken wij bij veel computer storingen PC hulp op afstand.

 

Waarvoor en wanneer hulp vragen

Iedereen heeft van tijd tot tijd wel eens hulp nodig met zijn computer. U bent al een geruime tijd bezig om het probleem te verhelpen maar het lukt u niet. U begint schoon genoeg van het probleem te krijgen en wilt u nu wel eens geholpen worden. De XP Helpdesk heeft juist voor deze momenten computerhulp op afstand in het leven geroepen. U hoeft niet met uw computer naar de winkel en u hoeft niet meer uw familie of vrienden lastig te vallen met uw pc problemen. Vanaf nu heeft u hulp op afstand bij de XP Helpdesk. Simpelweg even telefonisch contact opnemen met een van onze computer monteurs voor het antwoord op uw vraag of het oplossen van uw probleem.

 

Welke software wordt er gebruikt?

De software die we gebruiken om contact te maken met uw computer heet Teamviewer. Dit programma maakt het mogelijk, om met uw toestemming, verbinding te maken met uw bureaublad. Net alsof er een monteur bij u thuis achter de computer zit kunt u nu ook meekijken, vragen, en dus nog wat leren ook. Als u tenminste interesse heeft. Zodra u op de onderstaande link "hulp op afstand starten" klikt, en vervolgens kiest voor uitvoeren, dan opent, na een aantal toestemming handelingen waarmee de helpdeskmedewerker u helpt als u dit wilt, het programma Teamviewer. Het ID en het wachtwoord geeft u vervolgens aan de medewerker en de computerhulp op afstand via een beveiligde verbinding kan beginnen. Bij de browsers Firefox en Chrome werkt het ietsje anders. Met deze browsers kiest u voor opslaan om vervolgens, zodra de download klaar is, op het programma te klikken in uw downloadmap of links beneden in de browser.

 
 
 
 
hulp op afstand xp helpdesk
 
 
 

Is het wel veilig?

Teamviewer wordt wereldwijd gebruikt door diverse banken, grote bedrijven en regeringsinstanties juist omdat het zo uitermate veilig is. Het is als enige remote control software in bezit van een kwaliteitsmanagementsysteem overeenkomstig ISO 9001, en diverse andere veiligheidscertificeringen. Wilt u meer informatie over hoe de software Teamviewer werkt en hoe veilig het is. Dan verwijzen wij u graag naar de site van Teamviewer. De nummer 1 software voor veilige computerhulp op afstand. 
 
 

Waar kunnen wij u mee helpen

Het is wel van belang dat u beschikt over een werkende Internetverbinding. Als u dit heeft kan de XP helpdesk u helpen met:
 

Spyware, virussen en malware verwijderen

U heeft last van advertenties en pop up schermen? De XP Helpdesk controleert uw computer op aanwezige virussen, zoals het tegenwoordig beruchte politievirus waarmee uw computer inneens lijkt gegijzeld door de politie en de enige manier om de pc weer vrij te krijgen is betalen. NIET DOEN! Als u de 100 euro betallt, want dat is wat ze meestal vragen, dan gebeurd er na betaling nog niets. Uw computer is nog steeds op slot en u bent 100 euro kwijt, Wat u wel kunt doen is bellen met de helpdesk en wij verwijderen het virus voor u. Uw computer is besmet met een gemeen virus en daar is niet 1, 2, 3, vanaf te komen. Wij uw computer weer schoon en geven hem meteen een onderhoudsbeurt. U kunt vervolgens weer virusvrij en snel computeren. Is het nodig dan installeren wij na de behandeling gratis een goede virus annex spyware scanner die ervoor zorgt dat uw computer in de toekomst niet meer zo makkelijk besmet raakt.
Na de installatie van de virusscanner controleren wij of uw computer up to date is met updates van alle, dus niet alleen die van Microsoft, op uw computer aanwezige software. Zodat u weer veilig kunt Internetten.
 
 

Installeren van Randapparatuur

U heeft een nieuwe printer gekocht en nu heeft u hulp nodig met het installeren van de driver. Ook hier kan de XP Helpdesk u mee helpen. Net zoals wij u kunnen helpen met het installeren van allerhande soorten van randapparatuur die u kunt aansluiten op uw computer. Harde schijven, ipod's, webcams, scanners enz enz noemt u het maar op wij zijn u graag van dienst
 
 

Drivers

Om uw hardware zoals geluidskaarten of videokaarten goed te laten functioneren is het van belang dat de juiste driver wordt geïnstalleerd. Soms kan het een ingewikkelde zaak zijn om de juiste driver te vinden om bijvoorbeeld uw geluidskaart werkend te krijgen. Ook dit kunt u gerust over laten aan de XP Helpdesk. Wij vinden en installeren voor u de juiste driver, zodat uw hardware maximaal kan presteren.

 

Installeren en beveiligen van draadloze netwerken

Voorbeeld: U heeft een draadloze internet verbinding via een router maar u twijfelt of uw netwerk goed beveiligd is. Hier kan de XP helpdesk voor u controleren of de juiste beveiliging aanwezig is en zo niet de juiste draadloze beveiliging samen met u configureren. Zodat u optimaal beveiligd bent tegen buitenstaanders die illegaal gebruik willen maken van uw onbeveiligde draadloze netwerk met alle mogelijke gevolgen van dien.

 

Senioren

Talloze senioren hebben de computer ontdekt en de toegang tot het Internet gevonden. Behoort u ook tot deze ondernemende groep en u wilt uw kinderen of kennissen niet lastigvallen? Dan helpen wij u toch met uw computer. Wij hebben ruime ervaring met het lesgeven aan senioren. Maak gerust een afspraak en ontdek wat de XP Helpdesk voor u kan betekenen. Krijg over het Internet computerles van een Microsoft gecertificeerde helpdeskmonteur.

 

Voor Nederland: 0900 - 3300003 90 ct/pm

Voor België: 0907401859911 150 ct/pm

 

We zijn 7 dagen per week geopend van 08.00 tot 24.00 uur. Zondag's vanaf 10.00. Wij staan klaar om u te helpen met uw computer probleem. Waar u zich ook maar bevindt in Nederland of België.

Laatst aangepast op dinsdag 01 oktober 2013 07:22
 
We hebben 249 gasten online