LiveZilla Live Help

Sociale Media

Gesponserde Links

Einde ondersteuning Windows XP E-mailadres
woensdag 13 juli 2011 01:04

 

 

 

   winxp

 
Einde Windows XP is dan nu echt in zicht
Nog 1000 dagen te gaan. Dat is het antwoord op de vraag hoelang het nog duurt voordat Windows XP op pensioen gaat. Volgens een persbericht van Microsoft wordt het besturingssysteem vanaf 3 april 2014 niet meer ondersteund.
 
Een totaal van maar liefst dertien jaar wordt het besturingssysteem in 2014 gebruikt. Dat is goed te merken want wereldwijd is het nog steeds het meest gebruikte besturingsysteem, en dat zal het voorlopig nog wel blijven ook. Al hoopt Windows natuurlijk van niet. Microsoft heeft hoge ogen gegooid met Windows 7 een goede en waardige opvolger van enigszins het geflopte Vista. De verwachting is dan ook dat in de aankomende jaren de wereld bevolking langzaam maar zeker zal overgaan op dit betrouwbare besturingssysteem.
 
Volgens de gemiddelde cijfers van StatCounter (wereldwijd) heeft Windows XP vandaag de dag 44 procent marktaandeel tegenover Windows 7 36 procent.

 

Einde ondersteuning Windows XP staat op 2014

Nog 1 dag te gaan. Dat is het antwoord op de vraag hoelang het nog duurt voordat Windows XP op pensioen gaat. Volgens een persbericht van Microsoft wordt het populaire besturingssysteem vanaf 8 april 2014 niet meer ondersteund

Een totaal van maar liefst dertien jaar wordt het besturingssysteem in 2014 gebruikt. Dat is goed te merken want wereldwijd is het nog steeds het meest gebruikte besturingsysteem, en dat zal het voorlopig nog wel blijven ook. Al hoopt Windows natuurlijk van niet.

Microsoft heeft hoge ogen gegooid met Windows 7 een goede en waardige opvolger van enigszins het geflopte Vista. De verwachting is dan ook dat in de aankomende jaren de wereld bevolking langzaam maar zeker zal overgaan op dit betrouwbare besturingssysteem. De teller vandaag de dag staat op 400 miljoen licenties totaal. Als je dit grofweg omrekend betekend dit 7 exemplaren per seconde vanaf de aanvang. Dus enigzins succesvol mag je het toch wel noemen.


Volgens de gemiddelde cijfers van StatCounter (wereldwijd) heeft Windows XP vandaag de dag 44 procent marktaandeel tegenover Windows 7 36 procent. De kloof wordt snel kleiner.

Wilt u de XP Helpdesk niet missen? Ook voor Windows 7 hebben wij een helpdesk site met tips en trucs voor windows .

 

 

 

 

 
We hebben 278 gasten online