LiveZilla Live Help

Sociale Media

Gesponserde Links

Geen afbeeldingen in je e-mailbericht E-mailadres

 

 

 

 

geen-afbeeldingen-mail.

 

 

Geen afbeeldingen in je e-mailbericht


Rode kruisjes i.p.v. afbeeldingen in e-mail
Tijdelijke internetbestanden verwijderen


Het kan gebeuren dat men in Outlook Express geen afbeeldingen meer te zien krijgt, maar rode kruisjes. Dit heeft alles te maken met SP2 voor Windows XP. Na het installeren van SP2 kunnen er namelijk problemen ontstaan met de weergave van afbeeldingen in e-mailberichten in Outlook Express.

SP2 blokkeert standaard afbeeldingen en andere externe inhoud van een in html-ingedeelde e-mailbericht. Je kunt deze optie wel uitzetten. Let wel dat je daarmee in theorie een groter veiligheidsrisico loopt, met name tegen spam. Wil je toch van die rode kruisjes af en je afbeeldingen weer kunnen zien in je e-mail, doe dan het volgende:

1. Open Outlook Express
2.Ga in het menu Extra / Optie naar het tabblad Beveiliging
3. Zet het selectievakje "Afbeeldingen en andere externe inhoud in HTML-e-mail blokkeren uit".
4. Klik tot slot op Toepassen


TEMP bestanden automatisch verwijderen


Internet Explorer bewaart tijdens het surfen allerlei bestanden op de harde schijf van je pc. De browser doet dit zodat je sneller kunt surfen en niet alle bestanden iedere keer als je een webpagina bezoekt, moet downloaden. Dit betekent echter wel dat derden je surfgedrag kunnen natrekken. Dat is niet altijd wenselijk. Wil je dat tijdelijke Internet bestanden (TEMP bestanden) niet worden opgeslagen op je pc, dan moet je het volgende doen:

1. Open het Windows Register door in het Startmenu bij Uitvoeren "regedit" (zonder aanhalingstekens) in te voeren en op enter te drukken.
2. Maak een back-up van het Register.
3. Klik in de Register-editor in het linkervenster naar de folder HKEY_CURRENT_USER >> Software >> Microsoft >> Windows >> CurrentVersion >> Internet Settings >> Cache.
4. Rechtsklik in het rechtervenster op de term "Persistent" en kies Wijzigen.
5. Wijzig in het dialoogvenster DWORD-waarde bewerken de waarde bij Waardegegevens van 1 in 0.
6. Klik op OK om het dialoogvenster Tekenreeks bewerken te sluiten.
7. Sluit de Register-editor en start de pc opnieuw op.

Voortaan zullen alle tijdelijke Internet bestanden na het afsluiten van de Internet Explorer automatisch worden verwijderd.

 

 
 
 
 
 

 
We hebben 334 gasten online