LiveZilla Live Help

Sociale Media

Gesponserde Links

Hulp op afstand
donderdag 11 juni 2009 08:03

 

 

 

hulp op afstand voor windows XP 

 

 

Computerhulp op afstand 

Dagelijks komen wij beroepsmatig in contact met particulieren en bedrijven die computerproblemen ondervinden. Aangezien wij als geen ander begrijpen dat een defecte computer snel gerepareerd moet worden proberen wij dit voor onze klanten op een zo kort mogelijke termijn te realiseren. Om dit waar te kunnen maken gebruiken wij bij kleinere problemen hulp op afstand. 

Wegens de goede ervaringen die we hebben met dit nieuwe fenomeen is het nu ook mogelijk om bij de XP Helpdesk gebruik te maken van deze uitermate handige service. Het enige wat u nodig heeft is een werkende Internet verbinding. 

 

Waarvoor en Wanneer

Hulp vragen

Iedereen heeft van tijd tot tijd wel eens hulp nodig met zijn computer. Nu kunt u natuurlijk terecht op ons forum met uw probleem. Maar misschien heeft u net niet die technische vaardigheid die u nodig heeft om computerhulp op dit forum te vragen. Of misschien heeft u juist schoon genoeg van het probleem en wilt u nu wel eens geholpen worden. De XP Helpdesk heeft juist voor deze ogenblikken computerhulp op afstand in het leven geroepen. U hoeft niet met uw computer naar de winkel en u hoeft niet meer uw familie of vrienden lastig te vallen met uw pc problemen. Vanaf nu heeft u hulp op afstand bij de XP Helpdesk. Simpelweg even telefonisch of via de chat contact opnemen met een van onze PC Dokters.

 

Waar kunnen wij u mee helpen

Vanzelfsprekend is het wel van belang dat u beschikt over een werkende Internetverbinding. Als u dit heeft kan de Vista helpdesk u helpen met:

 

Virussen of Spyware

U heeft last van advertenties en pop up schermen? De XP Helpdesk controleert uw computer op aanwezige virussen, Spyware en of Malware. Constateren wij of heeft u zelf al geconstateerd dat uw computer besmet is dan kunnen wij in de meeste gevallen uw pc weer compleet schoon krijgen en kunt u weer virusvrij computeren. Wij installeren na de behandeling gratis een goede virus annex spyware scanner die ervoor zorgt dat uw computer in de toekomst niet meer zo makkelijk besmet geraakt.

Na de installatie van deze gratis virusscanner zorgen wij ervoor dat uw computer up to date is met de meest recente updates uitgegeven door Microsoft. Zodat u weer veilig kunt Internetten. 

 

Installeren van Randapparatuur

U heeft een nieuwe printer gekocht en nu heeft u hulp nodig met het installeren van de driver. Ook hier kan de XP Helpdesk u mee helpen. Net zoals wij u kunnen helpen met het installeren van allerhande soorten van randapparatuur die u kunt aansluiten op uw computer. Harde schijven, ipod's, webcams, scanners enz enz noemt u het maar op en wij kunnen u van dienst zijn.

 

Drivers

Om uw hardware zoals geluidskaarten of videokaarten  goed te laten functioneren is het van belang dat de juiste driver wordt geïnstalleerd. Soms kan het een ingewikkelde zaak zijn om de juiste driver te vinden om bijvoorbeeld uw geluidskaart werkend te krijgen. Ook dit kunt u gerust over laten aan de Vista Helpdesk. Wij vinden en installeren voor u de juiste driver, zodat uw hardware maximaal kan presteren.

 

Configureren van draadloze netwerken

Voorbeeld: U heeft een draadloze internet verbinding via een router maar u twijfelt of uw netwerk goed beveiligd is. Hier kan de XP helpdesk voor u controleren of de juiste beveiliging aanwezig is en zo niet de juiste draadloze beveiliging samen met u configureren. Zodat u optimaal beveiligd bent tegen buitenstaanders die illegaal gebruik willen maken van uw draadloze netwerk met alle mogelijke gevolgen van dien.

 

Senioren

Duizenden senioren hebben de computer ontdekt en de toegang tot het Internet gevonden. Wilt u ook graag tot deze ondernemende groep behoren en hebben uw kinderen geen tijd voor u. Wij wel. Wij hebben ruime ervaring met het lesgeven aan senioren. Maak gerust een afspraak en ontdek wat de Vista Helpdesk voor u kan betekenen. Krijg over het Internet computerles van een gediplomeerde PC dokter.  

 

Hoe werkt Computerhulp op afstand?  

 

Lees daar alles over op de volgende pagina:

 

 

 hulp op afstand

 

 

 

 
We hebben 321 gasten online