LiveZilla Live Help

Sociale Media

Gesponserde Links

Van Vista naar XP tot juli 2009 E-mailadres

 

 

windows vista

 

Downgraden naar XP nog tot 31 juli 2009


Microsoft heeft de periode dat leveranciers van nieuwe pc’s met OEM-versies van Windows Vista Ultimate en Business aan gebruikers de mogelijkheid mogen bieden om te downgraden naar Windows XP Professional met een half jaar verlengt tot 31 juli 2009.
Hoewel Microsoft computergebruikers ervan probeert te overtuigen om toch vooral over te stappen naar Windows Vista, wordt mensen ook langer de tijd gegund om hun versie van Vista te downgraden naar XP. Het gaat hierbij wel uitsluitend om de Ultimate en Business OEM-versies van Vista. Deze zijn met behulp van een herstelschijf te downgraden naar Windows XP Professional. De einddatum voor het downgraden van de genoemde Vista-versies was 31 januari 2009, maar is nu dus vastgesteld op 31 juli 2009.

Klanten die 25 of meer pc’s met OEM-versies van Vista Business en Ultimate kopen kunnen op extra hulp rekenen. OEM-leveranciers mogen van Microsoft in deze gevallen namelijk een voorgeïnstalleerd image van Windows XP Professional op de aangekochte machines installeren, naast het Vista Business of Ultimate dat al op de pc’s staat.

Overigens kunnen nieuwe pc’s met OEM-versies van Vista Ultimate en Business die uiterlijk 31 juli 2009 zijn aangeschaft, gedowngraded worden naar XP Professional zolang Vista Ultimate en Business nog te koop zijn.

Computerfabrikant Dell heeft bekendgemaakt dat het de richtlijn van 31 juli 2009 zal volgen.

 

bron: www.computertotaal.nl

 
We hebben 262 gasten online